Mycket att tänka på

22 July, 2019 Off By webmaster

Det finns två saker jag behärskar felfritt här i livet och att styra upp en konferens är tyvärr inte en av dem. Trots det så lades planeringen av vår konferens på mitt bord. Jag är inte den typen av person som stressar upp mig i onödan och tänkte väl heller inte att det skulle vara nödvändigt denna gång heller. Så jag tog det lugnt med stress och konferens i några veckor. Förde lite anteckningar om bra saker att tänka på inför vår konferens, men tog det lugnt med själva planeringen. Nu är det inte längre lugnt. Vår konferens ska hållas om en månad och jag har fortfarande inte fått tag i någon lokal att hålla den vid. För chefen har jag givetvis hållit tyst om den saken och med några magtabletter har jag lyckats hålla god min. jag inser nu att denna planering inför vår konferens borde vara i sitt slutskede med jag har knappt börjat. Vad är det man bör tänka på. Lokalen spelar givetvis en betydande roll i sammanhanget. Lokalen måste ha alla de tekniska lösningarna man kan tänkas använda sig av. Det bör gå att få en bit mat i närheten eller i konferenslokalen och en planering för hur vår konferens ska fortlöpa bör skrivas ned. Det första jag måste ge mig på är alltså att hitta en lämplig lokal. Att hitta lokaler för en konferens borde inte vara några som helst problem om man är ute i god tid och jag får hoppas att jag inte är allt för sent ute.