Krönikor

Sommaren i Härjedalen är otroligt vackert och en häpnadsväckande upplevelse. I och kring Lofsdalen finns mängder av aktiviteter för såväl stora som små. Vad sägs om björn- och älgsafari, vandring, fiske, paintball eller en avkopplande golfrunda? En nyhet för i år är att vi samarbetar med fem golfbanor kring Lofsdalen.

Den absolut vanligaste bolagsformen som småföretagare, är att starta och driva enskild firma. Det är vanligast av flera anledningar, bland annat är det den enklaste bolagsformen, men kan också vara ett ganska ensamt sätt att driva företag på. Detta eftersom du själv blir ensamt ansvarig för alla företagets skulder och avtal. Du delar alltså inte ansvaret med någon annan medföretagare, eftersom firman är enskild. För att tydligare bolagisera sin verksamhet kan man istället satsa på HB, KB, AB eller ekonomisk förening. Naturligtvis finns även andra modeller för den som främst kommer jobba utomlands.

Att shoppa skor är för många himmelriket och nuförtiden när man kan shoppa skor på nätet kan man shoppa skor som annars inte kunnat köpas här i Sverige. Tidigare passade många på att köpa vissa speciella skor när man var på semester i exempelvis London, men nu kan man istället shoppa de lite mindre vanliga skorna på nätet. Se http://ctm.nu/ för shopping via nätet.

Det finns massor av små saker vi kan göra i vardagen som gör att vi tar hand om våra kroppar på ett bättre sätt. Att byta ut bilfärden eller bussfärden gör ju inte heller bara gott för vår kropp utan även för miljön, så visst är det mycket bra som kommer av att man lämnar bilen stående och busskortet oanvänt de dagar då vädret tillåter att man istället cyklar eller promenerar.

De bästa priserna finns på nätet men som du säkert känner till så kan det skilja sig mellan olika butiker. Använd dig av jämförande tjänster där du ser om det finns särskilda kampanjer och reor i parfymbutiker online som du kan dra nytta av. Du kanske kan få en rabattkod från ett särskilt forum online som gör att du sparar ännu mer på ditt köp. Om du är på gång med att köpa en ny parfym online så ska du hålla utkik efter reor och kampanjer och se till att få nyhetsbrev från relevanta sajter.